Minijätskitorttuleivokset

Minijätskitorttuleivokset

Minijätskitorttuleivoksissa kohtaa vastustamaton yhdistelmä - torttutaikina ja jäätelö. Paista haluamasi muotoiset leivokset ensin uunissa, anna jäähtyä ja täytä vasta sen jälkeen. Kokeile myös erimakuisilla marmeladeilla ja jäätelöillä.

30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)
Voiteluun ja pinnalle:
munaa, raesokeria koristeeksi
Täyte:
n.200gappelsiini- tai aprikoosimarmeladia tai -sosetta
n.½pktrommirusinajäätelöä tai trio-jäätelöä

Valmistusohje

Ota pienellä sydämen tai piparin muotoisella muotilla taikinalevyistä sydämiä tai pipareita. Tai leikkaa jokainen taikinalevy 2 x 4 ruuduiksi eli pikkuneliöiksi. Laita ne väljästi leivinpaperille uunipellille. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla n.10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä. Täytä leivokset halkaisemalla ne terävällä veitsellä keskeltä ja laittamalla väliin marmeladia/sosetta ja jäätelöä. Laita pakastimeen odottamaan tarjoiluhetkeä. Tai tee leivospohjat valmiiksi ja täytä juuri ennen tarjoilua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Hyviä olivat, mutta likaa tuli laitettua jäätelöä. Kiitoksia vain vinkistä.
mm.. ihanaa..
oli oikein ainutlaatuisen makoisia <3 :D
Todella mahtava resepti! Pidin siitä todella paljon, myös muut perheenjäseneni pitävät. Kiitos hyvästä reseptistä.