Meetvursti-pastasalaatti

Meetvursti-pastasalaatti

Ruokaisa pastasalaatti pitää nälän loitolla ja maistuu hyvältä monta päivää.  Salaatti on nopea valmistaa ja sopii hyvin arkeen, piknikille tai vaikka juhlissa tarjottavaksi.  Lihan voi helposti korvata esimerkiksi juustolla tai kalalla.

Iso kulhollinen
1psMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
15cmpätkä kurkkua
1paprika
1pieni tai ½ isosta purjosta
150gmeetvurstia
n.250gmaissia (pakaste tai tlk)
kourallinen pieniä maustekurkkuja
Kastike:
200gcreme fraichea
3rkltomaattipyreetä
ripaus sokeria
½-1tlsuolaa
mustapippuria
1keskikokoinen valkosipulinkynsi

Valmistusohje

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä al denteksi, eli ei liian kypsäksi. Huuhtele pasta pikaisesti kylmän veden alla ja anna valua. Pilko kurkut, paprika, purjo sekä meetvursti pieneksi. Sulata tai valuta maissi ja sekoita kaikki keskenään.  Sekoita kastikkeen ainekset ja purista joukkoon valkosipuli. Sekoita kastike salaatin joukkoon ja anna mielellään tekeytyä vähintään puolisen tuntia ennen tarjoilua. Voit hyvin tehdä salaatin jo edellisenä päivänä.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Ihana salaatti, mutta en laita mitään valkosipulia tähän.