Maukas mannapannukakku
Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

45 min, josta valmisteluaika 15 min
uunipellillinen
1 | l | maitoa tai laktoositonta maitojuomaa |
1½ | dl | Myllyn Paras Mannasuurimoita |
tai Kauramannasuurimoita | ||
3 | munaa | |
2 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
½ | dl | sokeria |
(½ | dl | rusinoita) |
¼ | tl | suolaa |
1 | tl | kardemummaa |
1 | tl | vaniljasokeria |
Valmistusohje
Valmista löysähkö mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vähän jäähtyneeseen mannapuuroon muut pannukakun aineet.
Kaada seos uunipannulle voidellulle leivinpaperille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. ½ tuntia kauniin väriseksi. Pannukakun lisäkkeenä maistuu marjasose tai -hillo.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (7)
Hei!Tehdäänkös "löysähköä" mannapuuroa neljäölle hengelle vai kuinka paljon sitä on tehtävä yhdelle pellilliselle?T:Joonas, jolla on välillä peukalo keskellä kämmentä
Laita ohjeen mukaan 1 l maitoa ja 1,2 dl Kauramannasuurimoita. Katso keitto-ohje pakkauksesta eli hauduta hiljalleen 10 minuuttia.
Aika 'tiukaksi' meni seos, laitoin lisää maitoa. Uunissa pinta ehti melkein palaa n 20min kohdalla, ehkä asteita voisi olla vähemmän? Oli kyllä aivan keskellä uunia korkeareunaisessa vuoassa. Hyvä maku ja lähes rasvaton!
Pitääkö kardemummaa käyttää?
Mausteita voi käyttää oman maun mukaan. Kardemumman voi jättää poiskin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
resepti oli todella maukas ja helppo tehdä,pannari vei kielen mennessään,tuli oikein perheen suosikki
en tykännyt kovin eikä maitoakaan säästellä. eli mun mielestä 5 arvonen
Kommentoi reseptiä