Annospannarit kaurapuurosta

Annospannarit kaurapuurosta kookos-hedelmätwistillä

Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä kaurapuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja. Tee pannari kookosmaitoon, jolloin saat siitä eksoottisemman makuisen ja maidottoman. Vanilja ja kardemumma sopivat oikein hyvin mausteeksi. Hedelmäpalat ja hillosilmä kruunaavat nämä kätevät herkut.

n. 15 kpl
Puuro:
½lvettä
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
Lisäksi taikinaan:
4munaa
4dlkookosmaitoa tai kaurajuomaa
1tlvaniljasokeria
½tlsuolaa
1tlkardemummaa
(1rklsokeria)
Päälle:
1iso omena
1dlpaistonkestävää marmeladia
(3rklkookoshiutaleita)
Tarjoiluun:
vaniljatuorejuustoa
hedelmäkuutioita

Valmistusohje

Valmista kaurapuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa. Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut pannukakun aineet. Nostele kauhalla tasaista seosta voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille. Laita jokaisen annospannarin keskelle (pellillä olevalle pannarille sinne tänne) muutama omenakuutio ja nokare paistonkestävää marmeladia, ne saavat upota. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan. Tarjoile heti lämpimänä esim. vaniljatuorejuuston ja hedelmäpalojen tai hillon kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)