Annospannarit kaurapuurosta
Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

- Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä kaurapuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja.
- Tee pannari kookosmaitoon, jolloin saat siitä eksoottisemman makuisen ja maidottoman.
- Vanilja ja kardemumma sopivat oikein hyvin mausteeksi.
- Hedelmäpalat ja hillosilmä kruunaavat nämä kätevät herkut.
Puuro: | ||
½ | l | vettä |
2½ | dl | Myllyn Paras Kaurahiutaleita |
Lisäksi taikinaan: | ||
4 | munaa | |
4 | dl | kookosmaitoa tai kaurajuomaa |
1 | tl | vaniljasokeria |
½ | tl | suolaa |
1 | tl | kardemummaa |
(1 | rkl | sokeria) |
Päälle: | ||
1 | iso omena | |
1 | dl | paistonkestävää marmeladia |
(3 | rkl | kookoshiutaleita) |
Tarjoiluun: | ||
vaniljatuorejuustoa | ||
hedelmäkuutioita |
Valmistusohje
-
Valmista kaurapuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa.
-
Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut pannukakun aineet. Nostele kauhalla tasaista seosta voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille. Laita jokaisen annospannarin keskelle (pellillä olevalle pannarille sinne tänne) muutama omenakuutio ja nokare paistonkestävää marmeladia, ne saavat upota.
-
Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan. Tarjoile heti lämpimänä esim. vaniljatuorejuuston ja hedelmäpalojen tai hillon kera.
Kommentoi reseptiä