Annospannarit kaurapuurosta

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Annospannarit kaurapuurosta kookos-hedelmätwistillä
50 min, josta valmisteluaika 20 min
  • Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä kaurapuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja. 
  • Tee pannari kookosmaitoon, jolloin saat siitä eksoottisemman makuisen ja maidottoman.
  • Vanilja ja kardemumma sopivat oikein hyvin mausteeksi.
  • Hedelmäpalat ja hillosilmä kruunaavat nämä kätevät herkut.
n. 15 kpl
Puuro:
½lvettä
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
Lisäksi taikinaan:
4munaa
4dlkookosmaitoa tai kaurajuomaa
1tlvaniljasokeria
½tlsuolaa
1tlkardemummaa
(1rklsokeria)
Päälle:
1iso omena
1dlpaistonkestävää marmeladia
(3rklkookoshiutaleita)
Tarjoiluun:
vaniljatuorejuustoa
hedelmäkuutioita

Valmistusohje

Valmista kaurapuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa.

Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut pannukakun aineet. Nostele kauhalla tasaista seosta voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille. Laita jokaisen annospannarin keskelle (pellillä olevalle pannarille sinne tänne) muutama omenakuutio ja nokare paistonkestävää marmeladia, ne saavat upota.

Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan. Tarjoile heti lämpimänä esim. vaniljatuorejuuston ja hedelmäpalojen tai hillon kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)