• Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä kaurapuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja. 
  • Tee pannari kookosmaitoon, jolloin saat siitä eksoottisemman makuisen ja maidottoman.
  • Vanilja ja kardemumma sopivat oikein hyvin mausteeksi.
  • Hedelmäpalat ja hillosilmä kruunaavat nämä kätevät herkut.

Ainekset n. 15 kpl annosta

Puuro:
½
l
vettä
Lisäksi taikinaan:
4
munaa
4
dl
kookosmaitoa tai kaurajuomaa
1
tl
vaniljasokeria
½
tl
suolaa
1
tl
kardemummaa
(1
rkl
sokeria)
Päälle:
1
iso omena
1
dl
paistonkestävää marmeladia
(3
rkl
kookoshiutaleita)
Tarjoiluun:
vaniljatuorejuustoa
hedelmäkuutioita

Ohje

  1. Valmista kaurapuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa.

  2. Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut pannukakun aineet. Nostele kauhalla tasaista seosta voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille. Laita jokaisen annospannarin keskelle (pellillä olevalle pannarille sinne tänne) muutama omenakuutio ja nokare paistonkestävää marmeladia, ne saavat upota.

  3. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan. Tarjoile heti lämpimänä esim. vaniljatuorejuuston ja hedelmäpalojen tai hillon kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.