Marian kakku

Myllyn Paras
noin 15 viipaletta
2munaa
1dlsokeria
dloliiviöljyä
2sitruunan raastettu kuori
1dlkermaa
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3tlleivinjauhetta
Leivitykseen:
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Raasta pestyt sitruunat. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää
oliiviöljy hiljalleen nauhana ja sen jälkeen sitruunaraaste vaahdon joukkoon.
Sekoita kerma joukkoon ja lopuksi vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu
hyvin. Levitä taikina öljyttyyn ja korppujauhotettuun vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Kakun
kanssa maistuvat viinirypäleet.

Resepti:
Resepti kirjasta: Maarit Cederberg: Oliivi, kustantaja Atar

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)