Haettu sivustolta 13.12.2024 Marian kakku Marian kakku Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 5 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 1 h kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 15 viipaletta annosta 2 munaa 1 dl sokeria 1½ dl oliiviöljyä 2 sitruunan raastettu kuori 1 dl kermaa 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja 3 tl leivinjauhetta Leivitykseen: Myllyn Paras Korppujauhoja Ohje Raasta pestyt sitruunat. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää oliiviöljy hiljalleen nauhana ja sen jälkeen sitruunaraaste vaahdon joukkoon. Sekoita kerma joukkoon ja lopuksi vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu hyvin. Levitä taikina öljyttyyn ja korppujauhotettuun vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Kakun kanssa maistuvat viinirypäleet. Resepti: Resepti kirjasta: Maarit Cederberg: Oliivi, kustantaja Atar
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Sitruunakakku Kuva Tiikerikakku Kuva Hermannin ystävyyskakku Kuivakakut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko
Kommentteja ja keskustelua