Manteliset aprikoositortut

Myllyn Paras
10-16 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa (500 g)
tai Voitaikinaa (500 g)
tai Lehtitaikinaa (500 g)
Täyte:
100granskankermaa
100gmantelirouhetta
200gpaistonkestävää aprikoosimarmeladia
2tlvaniljasokeria
Koristeeksi:
1tlksäilykekirsikoita

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Puolita sulatetut taikinalevyt kahdeksi
neliöksi. Tee neliöihin viillot kulmista keskelle ja nosta kulmat keskelle
kostutetuin sormin nipistäen hyvin yhteen kuten tavallisia joulutorttuja
tehdessä. Annostele kunkin neliön keskelle n. 1 rkl täytettä ja laita keskelle
kirsikka. Voitele munalla ja paista 225-asteisen uunin alaosassa n. 10-15 min
kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)