Manteliset aprikoositortut

Myllyn Paras
10-16 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa (500 g)
tai Voitaikinaa (500 g)
tai Lehtitaikinaa (500 g)
Täyte:
100granskankermaa
100gmantelirouhetta
200gpaistonkestävää aprikoosimarmeladia
2tlvaniljasokeria
Koristeeksi:
1tlksäilykekirsikoita

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Puolita sulatetut taikinalevyt kahdeksi neliöksi. Tee neliöihin viillot kulmista keskelle ja nosta kulmat keskelle kostutetuin sormin nipistäen hyvin yhteen kuten tavallisia joulutorttuja tehdessä.

Annostele kunkin neliön keskelle n. 1 rkl täytettä ja laita keskelle kirsikka. Voitele munalla ja paista 225-asteisen uunin alaosassa n. 10-15 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)