Mansikkainen Suklaa-kauramuropiirakka

Mansikkainen Suklaa-kauramuropiirakka
piirakkavuoallinen
2pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (760 g)
2tlkaakaojauhetta
Täyte:
1prklaktoositonta kermaviiliä (200 g)
100gmaustettua tuorejuustoa esim. vanilja
2kananmunaa
5dlmansikoita (tai mustikoita, vadelmia tmv.)
½rklvaniljasokeria

Valmistusohje

Sulata taikinalevyt. Ota ensiksi yksi paketti taikinaa ja levitä ne piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Mansikoita voi halutessa viipaloida. Levitä täyte vuokaan. Muotoile puolet toisen paketin taikinasta suikaleiksi. Sekoita toiseen puoleen taikinaa kaakaojauhe ja muotoile siitäkin suikaleita. Asettele eri väriset taikinasuikaleet vuorotellen leivinpaperille tiiviisti vierekkäin ja kauli ohuemmaksi niin että taikinasta muodostuu raidallinen levy joka peittää piirakkavuoan. Nosta raitalevy piirakan päälle ja painele raitalevy vuoan reunoilla kiinni pohjataikinaan. Ylijäävistä taikinapaloista voit leikata koristeita piirakan päälle tai paistaa pikkuleiviksi. Paista piirakka 200-asteisen uunin keskitasolla n. 30-40 min. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Resepti:
Johanna Kemppinen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Oikein hyvää.