Itse tehtyä kinuskia suolahipuilla ja vaniljaista jogurttitäytettä, niistä on tämä herkullinen pullapiirakka tehty! Perinteisen pullataikinan ohjeen löydät tästä.

Ainekset 8 annosta annosta

400
g
pullataikinaa
1
prk
Valion vaniljakreemiä
200
g
turkkilaista jogurttia
2
kananmunaa
Kinuskikuorrute:
dl
kuohukermaa
1
dl
fariinisokeria
Piirakan pinnalle:
valkosuklaata rouhittuna
sormisuolaa

Ohje

  1. Sulata pullataikina huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan. Painele sulanut taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

  2. Sekoita vaniljakreemi, turkkilainen jogurtti ja rikotut kananmunat hyvin keskenään.

  3. Kaada kreemiseos pullapohjan päälle.

  4. Voitele piirakan reunat kananmunalla.

  5. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30–35 minuuttia.

  6. Anna piirakan jäähtyä.

  7. Valmista kinuskikuorrute: Kaada kerma ja fariinisokeri kattilaan. Anna seoksen kiehua hieman pulpahdellen n. 10 minuutin ajan.

  8. Anna kuorrutteen jäähtyä pari minuuttia, sekoittele muutaman kerran jäähtymisen aikana.

  9. Kaada kuorrute piirakan päälle ja laita piirakka jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi, jotta kuorrute jähmettyy.

  10. Koristele piirakan pinta raastetulla valkosuklaalla ja sormisuolalla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.