Mielenkiintoinen ja maistuva salaatti syntyy Keltaisesta Kukka Makaronista, erilaisista vihanneksista ja mansikoista.
Keltainen Kukka Makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma runsaskuituinen makaroni onkin väriltään kauniin keltaista. Tuoremehussa keittäminen antaa pastalle lisää makua ja väriä.
Kastike on myös makuun sopiva eli turkkilaista jogurttia, mansikkasurvosta, basilikaa ja chilipippuria - eri pippureilla saat erilaista luonnetta ruokaan.
Katso myös alla oleva videomme salaatin valmistamisesta!
Keitä Keltainen Kukka Makaronit ja kuoritut parsanpalat suolalla maustetussa mehu-vesiseoksessa 6 min. Siivilöi ja anna jäähtyä.
Puhdista, pilko tai viipaloi salaattiaineet ja kokoa salaatti.
Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa. Maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisäkkeenä.
VINKKI: Voit kokeilla ruoassa vaihteeksi myös Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia tai Täysjyvä Raketti Spagettia. Saat ruokaisamman salaatin, jos lisäät siihen kalaa, kanaa tai kevyt-fetaa.
Kommentteja ja keskustelua