Mansikkainen Pastasalaatti

Mansikkainen Pastasalaatti

Mielenkiintoinen ja maistuva salaatti syntyy Keltaisesta Kukka Makaronista, erilaisista vihanneksista ja mansikoista. Keltainen Kukka Makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma runsaskuituinen makaroni onkin väriltään kauniin keltaista. Tuoremehussa keittäminen antaa pastalle lisää makua ja väriä. Kastike on myös makuun sopiva eli turkkilaista jogurttia, mansikkasurvosta, basilikaa ja chilipippuria - eri pippureilla saat erilaista luonnetta ruokaan.

Katso myös alla oleva videomme salaatin valmistamisesta!

4-6:lle
5dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
3dlvettä
3dlappelsiinimehua
1tlsuolaa
200gkeitettyä vihreää parsaa
1retiisinippu
2kesäsipulia varsineen
3-4dlmansikoita
1basilikaruukku
Kastike:
2dlturkkilaista jogurttia
1dlmansikkasurvosta
1-2rkltummaa sokeria
hiven chilipippuria

Valmistusohje

Keitä Keltainen Kukka Makaronit ja kuoritut parsanpalat suolalla maustetussa mehu-vesiseoksessa 6 min. Siivilöi ja anna jäähtyä. Puhdista, pilko tai viipaloi salaattiaineet ja kokoa salaatti. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa. Maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisäkkeenä.

VINKKI: Voit kokeilla ruoassa vaihteeksi myös Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia tai Täysjyvä Raketti Spagettia. Saat ruokaisamman salaatin, jos lisäät siihen kalaa, kanaa tai kevyt-fetaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)