Mielenkiintoinen ja maistuva salaatti syntyy Keltaisesta Kukka Makaronista, erilaisista vihanneksista ja mansikoista.

Keltainen Kukka Makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma runsaskuituinen makaroni onkin väriltään kauniin keltaista. Tuoremehussa keittäminen antaa pastalle lisää makua ja väriä.

Kastike on myös makuun sopiva eli turkkilaista jogurttia, mansikkasurvosta, basilikaa ja chilipippuria - eri pippureilla saat erilaista luonnetta ruokaan.

Katso myös alla oleva videomme salaatin valmistamisesta!

Ainekset 4-6:lle annosta

3
dl
vettä
3
dl
appelsiinimehua
1
tl
suolaa
200
g
keitettyä vihreää parsaa
1
retiisinippu
2
kesäsipulia varsineen
3-4
dl
mansikoita
1
basilikaruukku
Kastike:
2
dl
turkkilaista jogurttia
1
dl
mansikkasurvosta
1-2
rkl
tummaa sokeria
hiven chilipippuria

Ohje

  1. Keitä Keltainen Kukka Makaronit ja kuoritut parsanpalat suolalla maustetussa mehu-vesiseoksessa 6 min. Siivilöi ja anna jäähtyä.

  2. Puhdista, pilko tai viipaloi salaattiaineet ja kokoa salaatti.

  3. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa. Maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisäkkeenä.

VINKKI: Voit kokeilla ruoassa vaihteeksi myös Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia tai Täysjyvä Raketti Spagettia. Saat ruokaisamman salaatin, jos lisäät siihen kalaa, kanaa tai kevyt-fetaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.