Mansikkainen Pastasalaatti

Mansikkainen Pastasalaatti
  • Mielenkiintoinen ja maistuva salaatti syntyy Keltaisesta Kukka Makaronista, erilaisista vihanneksista ja mansikoista.
  • Keltainen Kukka Makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma runsaskuituinen makaroni onkin väriltään kauniin keltaista.
  • Tuoremehussa keittäminen antaa pastalle lisää makua ja väriä.
  • Kastike on myös makuun sopiva eli turkkilaista jogurttia, mansikkasurvosta, basilikaa ja chilipippuria - eri pippureilla saat erilaista luonnetta ruokaan.
  • Katso myös alla oleva videomme salaatin valmistamisesta!
4-6:lle
5dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
3dlvettä
3dlappelsiinimehua
1tlsuolaa
200gkeitettyä vihreää parsaa
1retiisinippu
2kesäsipulia varsineen
3-4dlmansikoita
1basilikaruukku
Kastike:
2dlturkkilaista jogurttia
1dlmansikkasurvosta
1-2rkltummaa sokeria
hiven chilipippuria

Valmistusohje

Keitä Keltainen Kukka Makaronit ja kuoritut parsanpalat suolalla maustetussa mehu-vesiseoksessa 6 min. Siivilöi ja anna jäähtyä.

Puhdista, pilko tai viipaloi salaattiaineet ja kokoa salaatti. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa. Maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisäkkeenä.

VINKKI: Voit kokeilla ruoassa vaihteeksi myös Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia tai Täysjyvä Raketti Spagettia. Saat ruokaisamman salaatin, jos lisäät siihen kalaa, kanaa tai kevyt-fetaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)