Mansikka-raparperipuuro

20 min, josta valmisteluaika 10 min
- Raparperi tuo vaihtelua puuroaamiaiseen tai -iltapalaan.
- Kuori ja keitä raparperit pehmeiksi.
- Tee puuro kauramannasuurimoista, näin syntyy maukas ja pehmeärakenteinen puuro.
4:lle
1 | l | vettä |
½ | l | paloiteltua raparperia |
2½ | dl | Myllyn Paras Kauramannasuurimoita |
n.1 | dl | sokeria |
½ | l | survottuja mansikoita |
Valmistusohje
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kuoritut raparperipalat. Keitä viitisen minuuttia ja vispilöi joukkoon kauramannasuurimot. Jos käytät tavallisia mannasuurimoita, niitä riittää 2 dl.
- Hauduta n. 10 minuuttia välillä sekoittaen, ettei puuro pala pohjaan. Mausta sokerilla ja anna puuron jäähtyä hetki. Lisää lopuksi joukkoon mansikkasurvos. Tarjoa esimerkiksi maidon kera.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (3)
Oli todella hyvää. Lisää vaan vinkkejä, että saadaan pakasteet tyhjiksi! Myös pelkästä raparperista tulee hyvää ja kuohkeaa puuroa, olen kokeillut.
Oli tosi hyvän makuista. Itse laitoin sokeria hieman vähemmän, kun tein valmiiksi survotuista raparpereista, joihin olin jo keittovaiheessa lisännyt sokeria.
Tosi hyvä jälkkäri , maukas ja helppo. Tällasia lisää.
Kommentoi reseptiä