Mansikka-raparperipuuro

Mansikka-raparperipuuro

Raparperi tuo vaihtelua puuroaamiaiseen tai -iltapalaan. Kuori ja keitä raparperit pehmeiksi. Tee puuro kauramannasuurimoista, näin syntyy maukas ja pehmeärakenteinen puuro.

4:lle
1lvettä
½lpaloiteltua raparperia
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
n.1dlsokeria
½lsurvottuja mansikoita

Valmistusohje

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kuoritut raparperipalat. Keitä viitisen minuuttia ja vispilöi joukkoon kauramannasuurimot. Jos käytät tavallisia mannasuurimoita, niitä riittää 2 dl. Hauduta n. 10 minuuttia välillä sekoittaen, ettei puuro pala pohjaan. Mausta sokerilla ja anna puuron jäähtyä hetki. Lisää lopuksi joukkoon mansikkasurvos. Tarjoa esimerkiksi maidon kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Oli todella hyvää. Lisää vaan vinkkejä, että saadaan pakasteet tyhjiksi! Myös pelkästä raparperista tulee hyvää ja kuohkeaa puuroa, olen kokeillut.
Oli tosi hyvän makuista. Itse laitoin sokeria hieman vähemmän, kun tein valmiiksi survotuista raparpereista, joihin olin jo keittovaiheessa lisännyt sokeria.
Tosi hyvä jälkkäri , maukas ja helppo. Tällasia lisää.