Maksaa, suppilovahveroita ja kasviksia

Myllyn Paras
3:lle
300gbroilerin- tai naudan maksaa
1sipuli
(2valkosipulinkynttä)
1rklrypsiöljyä
1-2dlpakastettuja suppilovahveroita tai muita metsäsieniä
2-2½dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta
½tlsuolaa
musta- tai valkopippuria myllystä
hienonnettua kirveliä tai persiljaa
n.2dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
tai Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
n.1lvettä
suolaa

Valmistusohje

Paloittele maksa ja silppua sipulit. Kaada valitsemasi viljatuote suolalla maustettuun kiehuvaan veteen ja kypsennä n. 20 minuuttia välillä sekoittaen. Kuullota silputut sipuli, lisää paloiteltu maksa ja paista hetken aikaa. Lisää sulaneet sienet ja kaada lopuksi joukkoon ruokakerma. Anna hautua hiljalleen viitisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää sekaan lopuksi hienonnettua persiljaa tai kirveliä. Tarkista maku. Tarjoa maksa ohran ja puolukkasurvoksella maustetun porkkanaraasteen kera.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)