Ainekset annosta

ripaus suolaa
2
tl
leivinjauhetta
2
rkl
erikoishienoa sokeria
100
g
voita jääkaapista
1
tl
sitruunamehua
2
dl
piimää

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään, nypi ne voihin. Sekoita piimään 1 tl sokeria ja lisää sitten sitruunanmehu. Sekoita kaikki nopeasti taikinaksi leivinpöydällä. Painele taikina 3 cm paksuiseksi levyksi ja irrota siitä kahvikupilla pyörylöitä.

  2. Paista skonsseja uunissa 220 asteessa 12- 15 minuuttia, kunnes kullanruskeita. Tarjoa lämpiminä kermavaahdon ja hyvän hillon kera. 

VINKKI: Jos haluat suolaisia skonsseja jätä pois sokeri ja lisää yrttejä, juustoa.

Resepti:
Sikke

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.