Maissiletut

Myllyn Paras
4:lle
6dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
1tlsuolaa
3munaa
200-300gpakaste- tai purkkimaissia
(½-1tlchiliä)

Valmistusohje

Vispilöi jauhot maitoon ja anna turvota 15-30 minuuttia.
Vatkaa joukkoon munat ja suola sekä lisää lopuksi valutetut maissit. Mausta
halutessasi chilillä.

Paista isoja tai pieniä lettuja. Ota kauhalla taikinaa niin, että maisseja tulee mukaan kaikkiin lettuihin.  

Tarjoa lettujen lisäkkeenä esim. mehevää tuoreilla yrteillä
(esim. sitruunamelissalla tai persiljalla) maustettua porkkanaraastetta tai
kypsennettyjä kasviksia sekä halutessasi palvikinkkua tai paahdettuja
makkaraviipaleita.

VINKKI: Korvaa osa maisseista sulaneilla
pakasteherneillä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)