Pinaattiohukaiset

Pinaattiohukaiset
4-6 isoa puoliksi täytettyä lettua
150gpakastepinaattia
4dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2kananmunaa
dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
tai Sämpyläjauhoseosta
1rklrypsiöljyä
1tlmineraalisuolaa
Täyte:
200gpakastemaissia
100-200gjuustoraastetta, esim. ricotta, sinihomejuusto, parmesaani tai mozzarella

Valmistusohje

Sulata pinaatti ja sekoita taikinan ainekset sekaisin. Anna
taikinan turvota vähintään ½ tuntia. Kaada taikinaa kuumalle pannulle, jossa on
rasvaa. Kun ohukainen on paistunut osittain toiselta puolelta, ripottele
ohukaiselle maissia ja juustoraastetta ja anna paistua vielä hetki. Taita sen
jälkeen kaksinkerroin puolikuun malliseksi. Tai käännä ohukainen ja paista
toiseltakin puolelta ja laita täyte vasta kypsän ohukaisen sisään rullaten. 

VINKKI: Voit toki tehdä samalla ohjeella lettuja ilman täytettä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Todella hyvä ohje. Helppo ja nopea. Lettutaikinaan laiton noin 1/2 tl yrttisuolaa, eikä tullut liian suolaista. Jos täytteessä oleva juusto on todella suolaista voi jättää suolan lettutaikinasta kokonaan pois!
Hei! Reseptinne ei ole paras mahdollinen. Kokeilin niitä ja tuntuivat liian suolaisilta. Mutta tavallisten lettujen ohje on täydellinen, ja teemmekin niitä joka la1 Lapset pitävät kovasti!
Ihanan herkullista.nam !