Herkullista tarjottavaa syntyy itse leivotusta MaalaisCiabattasta kauniilla ja maistuvilla täytteillä.

Tee vaikkapa vieraille tarjottavaksi, miksipä ei myös itselle!

Kokeile lohen lisäksi muita meren herkkuja: katkarapuja, simpukoita, mustekalaa jne.

Ainekset 4:lle annosta

1
itse leivottu MaalaisCiabatta
lohi- tai sitruunatuorejuustoa tai muuta levitettä
n.15
cm
purjosipulia ohuina renkaina
400
g
kylmäsavulohta
4
keitettyä munaa
½-1
tl
sitruunapippuria
tilliä

Ohje

Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan.

Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Voitele leivät tuorejuustolla. Levitä päälle purjosipulia sekä muutama viipale keitettyä munaa.

Kierrä lohta kauniisti pienille rullille ja asettele rulla joka leivälle. Koristele tillin oksin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.