Lohi Ciabatta

Lohi Ciabatta

Herkullista tarjottavaa syntyy MaalaisCiabattasta kauniilla ja maistuvilla täytteillä. Tee vaikkapa vieraille tarjottavaksi, miksipä ei myös itselle! Kokeile lohen lisäksi muita meren herkkuja: katkarapuja, simpukoita, mustekalaa jne.

4:lle
1itse leivottu MaalaisCiabatta
lohi- tai sitruunatuorejuustoa tai muuta levitettä
n.15cmpurjosipulia ohuina renkaina
400gkylmäsavulohta
4keitettyä munaa
½-1tlsitruunapippuria
tilliä

Valmistusohje

Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Voitele leivät tuorejuustolla. Levitä päälle purjosipulia sekä muutama viipale keitettyä munaa. Kierrä lohta kauniisti pienille rullille ja asettele rulla joka leivälle. Koristele tillin oksin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)