Linda Järvisen Närpiön mallaslimppu

Linda-Järvisen-Närpiön-mallaslimppu
3 kpl
1lpiimää
75ghiivaa
tlsuolaa
2dlsiirappia
3dlvehnäleseitä
3dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
3dlTuoppi-maltaita
10dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpimään piimään. Lisää loput ainekset ja sekoita vähitellen mukaan vehnäjauhot. Taikina saa olla aika löysä.

Kaada taikina kolmeen voideltuun vuokaan. Taikinan annetaan nousta n. 1-1½ tuntia.

Paista leivät 175 asteessa 45 min.

Kumoa leivät ja paista pohja ylöspäin vielä 15 min. Leivät säilyvät pitkään jääkaapissa.

Resepti:
Linda Järvinen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)