Liha-kasvismakaronilaatikko

Liha-kasvismakaronilaatikko
4-6:lle
8dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
400gjauhelihaa
200gpakastesipulia kuutioina (tai 1 iso sipuli)
200gherne-maissi-porkkana-pakastesekoitusta
2tlsuolaa
tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
3munaa
7dl(laktoositonta) maitoa tai lihalientä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha, lisää seokseen pakastevihannekset. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihasipuliseosta isohkoon (2½-3 l) laakeaan voideltuun uunivuokaan. Lisää munamaito (tai lihaliemi). Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti. 

VINKKI: Voit jättää ohjeesta pois jauhelihan: käytä tällöin 2 pss pakastevihanneksia ja ohjeiden mausteiden lisäksi vielä yrttimausteita. Voit jättää pois kasvikset: ei muutoksia muuten ohjeeseen. Maidottoman makaronilaatikon saat käyttämällä lihalientä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)