Ainekset 4-6:lle annosta

400
g
jauhelihaa
200
g
pakastesipulia kuutioina (tai 1 iso sipuli)
200
g
herne-maissi-porkkana-pakastesekoitusta
2
tl
suolaa
tl
valkopippuria
1
tl
paprikajauhetta
3
munaa
7
dl
(laktoositonta) maitoa tai lihalientä

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha, lisää seokseen pakastevihannekset.

  2. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihasipuliseosta isohkoon (2½-3 l) laakeaan voideltuun uunivuokaan. Lisää munamaito (tai lihaliemi). Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti. 

VINKKI: Voit jättää ohjeesta pois jauhelihan: käytä tällöin 2 pss pakastevihanneksia ja ohjeiden mausteiden lisäksi vielä yrttimausteita. Voit jättää pois kasvikset: ei muutoksia muuten ohjeeseen. Maidottoman makaronilaatikon saat käyttämällä lihalientä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.