Letturullat Savukalatäytteellä

Letturullat Savukalatäytteellä
8 isoa lettua
4dlkookosmaitoa tai maitoa
2dlvettä
1psMyllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Savukalatäyte:
400gsavukalaa perattuna
2kevätsipulia
2dlranskankermaa
100gsipulinmakuista tuorejuustoa
½dlhienonnettua tilliä
½tlsitruunapippuria

Valmistusohje

Yhdistä kookosmaito ja vesi. Vatkaa joukkoon lettu- ja vohvelijauhot
tasaiseksi taikinaksi. Paista rasvassa miedolla lämmöllä lettuja.

Valmista täyte. Pilko kala ja sipulit. Lisää ranskankerma ja huoneenlämpöinen tuorejuusto.
Mausta tillillä ja sitruunapippurilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Makuhermoja kutkuttava salaatti ja ruokaisa.