Haettu sivustolta 13.12.2024 Letturullat savukalatäytteellä Letturullat savukalatäytteellä Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 40 min Kokonaisaika 40 min kananmunaton laktoositon R
Ainekset 8 isoa lettua annosta 4 dl kookosmaitoa tai maitoa 2 dl vettä 1 ps Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja Paistamiseen: voita tai margariinia Savukalatäyte: 400 g savukalaa perattuna 2 kevätsipulia 2 dl ranskankermaa 100 g sipulinmakuista tuorejuustoa ½ dl hienonnettua tilliä ½ tl sitruunapippuria Ohje Yhdistä kookosmaito ja vesi. Vatkaa joukkoon lettu- ja vohvelijauhot tasaiseksi taikinaksi. Paista rasvassa miedolla lämmöllä lettuja. Valmista täyte. Pilko kala ja sipulit. Lisää ranskankerma ja huoneenlämpöinen tuorejuusto. Mausta tillillä ja sitruunapippurilla. Laita täytettä letun päälle ja kääräise lettu rullalle. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Hortaletturullat Kuva Nutella-letut Kuva Blinit porotäytteellä Letut ja pannarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 15.6.2013 - 08:20 Makuhermoja kutkuttava salaatti ja ruokaisa. Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko