Lehtevät vaniljaruudut

Lehtevät vaniljaruudut
25 min, josta valmisteluaika 5 min
  • Oletko jo huomannut kaupan pakastealtaassa Myllyn Paras Lehtevät Kaurataikinalevyt?

  • Herkulliset lehtevät kaurataikinalevyt sopivat suolaiseen ja makeaan leivontaan.

  • Nämä lehtevät vaniljaruudut maistuvat herkulliselta kahvipöydässä.

  • Puolukoiden tilalla voit halutessasi käyttää myös muita marjoja.

  • Halutessasi voit sipaista marjojen päälle hyytelösokerista ja vedestä kiehautettua lientä.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtevä Kaurataikinaa (500 g)
1kananmuna
raesokeria
dlvaniljakreemijauhetta
dlvettä tai maitoa
1dlpuolukoita

Valmistusohje

  1. Ota Lehtevät kaurataikinalevyt sulamaan noin tunti ennen paistamista.

  2. Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan ja voitele levyt kananmunalla. Ripottele reunoille raesokeria.

  3. Paista 200–225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes ovat kauniin värisiä.

  4. Valmista sillä välin vaniljakreemi. Sekoita vaniljakreemijauhe ja vesi tai maito keskenään ja anna seistä hetki. Mikäli seos tuntuu löysältä, voit lisätä vaniljakreemijauhetta sen verran, että seos muuttuu sopivan kiinteäksi.

  5. Pursota vaniljakreemiä pinnalle ja ripottele päälle tuoreita tai pakastettuja puolukoita. Tarjoa!

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)