Vegaaniset maapähkinä-hillo minicroissantit

Vegaaniset maapähkinä-hillo minicroissantit

Lue lisää reseptistä Madame Millefeuillen blogikirjoituksesta.

noin 40 kpl
1prkmaapähkinävoita
1prkvadelmahilloa
1pktLehtitaikinalevyjä (500 g)
1muna

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Ota lehtitaikina pakastimesta ja leikkaa taikina viiteen osaan. Jauhota pöydän pinta ja kaulitse taikina noin 1 cm paksuksi 40*20 cm kokoiseksi suorakaiteeksi. Leikkaa levystä noin 10 cm alareunasta leveitä kolmioita, joka toinen aina toiseen suuntaan. Levitä kerros maapähkinävoita jokaisen kolmion keskelle ja sen päälle ohut kerros vadelmahilloa. Voit myös halutessasi korvata vadelmahillon esimerkiksi mustikka- tai kuningatarhillolla.

Leikkaa pieni viilto kunkin kolmion kannan keskelle ja rullaa voisarven muotoon. Nosta pellille leivinpaperin päälle ja voitele munalla kahteen kertaan. Anna kuivahtaa voitelukertojen välissä. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. 

Resepti:
Madame Millefeuille

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)