Lehtevät Juustokierteet

Lehtevät Juustokierteet

Katso video ohjeen alta, kuinka näitä juustokierteitä valmistetaan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

20-30 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
150gpiparjuurituorejuustoa
2punaista paprikaa
tuoretta rosmariinia
1dlpinjansiemeniä
Pinnalle:
parmesaanijuustolastuja

Valmistusohje

Levitä huoneenlämpöistä, pehmeää tuorejuustoa tasaisesti kauttaaltaan juuri ja juuri sulaneille taikinalevyille (n. 2-3 rkl / taikinalevy), ripottele päälle pieniksi kuutioitua paprikaa ja hienonnettua, tuoretta rosmariinia sekä siemeniä. Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka on sama kuin kääretortulla). Leikkaa kustakin rullasta neljä viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Ripottele pinnalle parmesaanijuustolastuja. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit korvata piparjuurituorejuuston sinihometuorejuustolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)