Superherkulliset laskiaispullat syntyvät täyteläisestä Myllyn Paras Voitaikinasta. Yllätä ystäväsi ja rakkaasi herkullisilla laskiaispullawienereillä, jotka ovat täydellinen valinta ystävänpäivän leivonnaisiksi. Tämä laskiaispullaresepti yhdistää perinteisen laskiaispullan ja viinerin parhaat puolet, luoden suussa sulavan makuelämyksen, joka hurmaa jokaisen makean ystävän.
manteli- tai pistaasipähkinärouhetta tai mantelilastuja
3
rkl
raesokeria
Täyte:
150
g
vadelmahilloa tai mantelimassaa
1–1½
dl
vispikermaa
1
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
Ohje
Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa levyt kahtia neliöiksi. Leikkaa neliöt sen jälkeen isoiksi sydämiksi. Halutessasi voit käyttää isoa taikinalevylle mahtuvaa sydänmuottia, tai voit piirtää sydämen leivinpaperille ja käyttää sitä muottina.
Peitä sydämet ja anna kohota huoneenlämmössä 1–1½ tunnin ajan.
Voitele kohonneet sydämet mukiin rikotulla munalla kevyesti. Ripottele pinnalle manteli- tai pistaasipähkinärouhetta tai mantelilastuja ja raesokeria. Paista pullawienereitä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 10–15 minuuttia kauniin vaaleiksi. Jäähdytä pullawienerit peittämättä, jolloin rapeus säilyy.
Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. Halkaise sydämet kuten halkaisisit pikkupullat ja täytä hillolla tai mantelimassalla ja kermavaahdolla ennen tarjoilua.
Kommentteja ja keskustelua