Joulusta ylijääneet torttutaikinat pystyt hyödyntämään laskiaisena. Torttutaikinasta valmistat todella nopeasti ja helposti herkulliset laskiaispullat.

Ainekset 10 kpl annosta

Taikina:
Voitelu ja pinnalle:
1
kananmuna
1
dl
raesokeria
Täyte:
2
dl
vispikermaa
hilloa tai mantelimassaa
Päälle:
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata torttutaikinat pakkauksen ohjeen mukaan huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.

  2. Leikkaa pyöreällä muotilla (esimerkiksi juomalasi) taikinasta pyöreitä paloja.

  3. Voitele pyöreät palat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

  4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15–20 min.

  5. Anna pullien jäähtyä. Kun pullat ovat jäähtyneet, halkaise ne varovasti kahtia.

  6. Täytä pullat kermavaahdolla, hillolla tai mantelimassalla.

  7. Viimeistele tomusokerilla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.