Ainekset 4-5:lle annosta

300
g
jauhelihaa
150
g
sipulia
2
tl
öljyä
3
tl
yrttisekoitusta (esim. Välimeren yrttejä)
½-1
tl
suolaa
mustapippuria
n.1
dl
vettä
n.8
dl
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (Valio)
1-2
dl
juustoraastetta

Ohje

  1. Paista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä. Mausta kunnolla ja lorauta joukkoon vähän vettä. Anna hautua hiljalleen 5-10 min.

  2. Voitele isohko neli/suorakulmainen uunivuoka. Kaada pohjalle jauhelihakastiketta, sen päälle tomaatti-chevrejuustokeittoa ja levitä niiden päälle lasagnelevyt. Tee vastaavia kerroksia ja ripottele väliin osa juustoraasteesta. Päällimmäiseksi tulee jauhelihakastiketta, keittoa ja pinnalle juustoraastetta.

  3. Kypsennä 180-200-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna levähtää hetki ennen tarjoilua. Lasagnen kanssa maistuu raikas salaatti tai raaste.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.