Lasagne täysjyvälevyistä ja valmiskeitosta

Lasagne täysjyvälevyistä ja valmiskeitosta
4-5:lle
300gjauhelihaa
150gsipulia
2tlöljyä
3tlyrttisekoitusta (esim. Välimeren yrttejä)
½-1tlsuolaa
mustapippuria
n.1dlvettä
n.8dlTomaatti-vuohenjuustokeittoa (Valio)
1-2dljuustoraastetta
200gMyllyn Paras Täysjyvä Lasagnelevyjä (12 kpl)

Valmistusohje

Paista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä. Mausta
kunnolla ja lorauta joukkoon vähän vettä. Anna hautua hiljalleen 5-10 min.

Voitele isohko neli/suorakulmainen uunivuoka. Kaada
pohjalle jauhelihakastiketta, sen päälle tomaatti-chevrejuustokeittoa ja levitä
niiden päälle lasagnelevyt. Tee vastaavia kerroksia ja ripottele väliin osa
juustoraasteesta. Päällimmäiseksi tulee jauhelihakastiketta, keittoa ja pinnalle
juustoraastetta.

Kypsennä 180-200-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60
min. Anna levähtää hetki ennen tarjoilua. Lasagnen kanssa maistuu raikas
salaatti tai raaste.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvä ja helppo! Tätä teen usein.
Reseptistä puuttuu lasagnen tärkein mauste-muskottipähkinä