Kurpitsapastakulho

Kurpitsapasta
4-6 henkilölle
1pssMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia (500 g)
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2rklvoita
1myskikurpitsa tai pieni kurpitsa
2,5dlkanalientä
tuoretta salviaa
tuoretta timjamia
2dlkermaa
1pktpekonia
2rkloliiviöljyä

Valmistusohje

Kuullota pienittyä sipulia ja siivutettuja valkosipulinkynsiä voissa kattilassa. Lisää kuorittu ja paloiteltu myskikurpitsa, kanaliemi ja yrtit. Anna keittyä hiljalleen noin 10-15 minuuttia. Kaada joukkoon kerma ja ota pois liedeltä. Soseuta kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.

Pieni pekoni saksilla pieneksi silpuksi. Paista pekonit kuumalla kuivalla pannulla rapsakoiksi. Laita paistetut pekonit talouspaperin päälle jäähtymään.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita pastan joukkoon oliiviöljy, kurpitsakastike ja puolet pekonista. Tarjoile pinaatin, pekonimurujen ja sormisuolan kera kulhosta.

Resepti:
Jenni / Liemessä-blogi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)