Kurkkuviikon keitto

Myllyn Paras
4:lle
300-400gbroilerisuikaleita
1keskikokoinen sipuli
1rsherkkusieniä
1rklöljyä
8dlkanalientä kuutiosta tai fondista
1rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja + 1 dl kylmää vettä
1prkranskankermaa tai vastaavaa
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1kiinteä kurkku
1tilliruukku

Valmistusohje

Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Paista
broilerisuikaleita hetken aikaa kattilan pohjalla öljyssä. Lisää sipulisilppu ja
sienet ja pyörittele pari minuuttia. Kaada kuuma kanaliemi kattilaan ja kuumenna
kiehuvaksi.

Vatkaa vehnäjauhot kylmän vesitilkan sekaan, niin ettei jää
paakkuja. Vatkaa suurus nauhana kiehuvaan liemeen. Anna kiehua muutama minuutti
välillä sekoittaen. Kuutioi tai raasta kurkku ja lisää se sekä ranskankerma
keittoon. Mausta mustapippurilla ja tarkista maku.

Anna kiehahtaa ja hautua sen jälkeen pari minuuttia.
Ripottele sekaan hienonnettu tilli. Tarjoa ruisleivän tai Myllyn Paras pasteijoiden kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)