Kurkkuviikon keitto

Myllyn Paras
4:lle
300-400gbroilerisuikaleita
1keskikokoinen sipuli
1rsherkkusieniä
1rklöljyä
8dlkanalientä kuutiosta tai fondista
1rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja + 1 dl kylmää vettä
1prkranskankermaa tai vastaavaa
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1kiinteä kurkku
1tilliruukku

Valmistusohje

Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Paista broilerisuikaleita hetken aikaa kattilan pohjalla öljyssä. Lisää sipulisilppu ja sienet ja pyörittele pari minuuttia. Kaada kuuma kanaliemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vatkaa vehnäjauhot kylmän vesitilkan sekaan, niin ettei jää paakkuja. Vatkaa suurus nauhana kiehuvaan liemeen. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoittaen.

Kuutioi tai raasta kurkku ja lisää se sekä ranskankerma keittoon. Mausta mustapippurilla ja tarkista maku. Anna kiehahtaa ja hautua sen jälkeen pari minuuttia. Ripottele sekaan hienonnettu tilli. Tarjoa ruisleivän tai Myllyn Paras pasteijoiden kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)