Kukkamakaronisalaatti

Kukkamakaronisalaatti
4-6:lle
150-200gtuoreita herkkusieniä viipaleina
1dlhienoksi hakattua persiljaa
1dlrypsi- tai oliiviöljyä
3rklbalsamiviinietikkaa tai viinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
300-400gMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
1pspakasteherneitä tai papuja
n.150gkalkkunaleikettä tai keittokinkkua
3-4tomaattia
2paprikaa (keltainen ja punainen)
10-12mustaa oliivia
rapeaa salaattia

Valmistusohje

Kaada balsamietikka kulhoon ja vatkaa sekaan öljy, lisää ripaus suolaa, vähän mustapippuria ja persiljasilppu. Ripottele joukkoon sieniviipaleet ja sekoita hyvin. Anna marinoitua kylmässä ½-1 tuntia. Keitä sillä aikaa makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä ne. Sulata herneet tai kiehauta ja jäähdytä pavut. Leikkaa liha paloiksi, tomaatit lohkoiksi ja paprikat ohuiksi viipaleiksi. Valuta oliivit. Sekoita kaikki aineet keskenään (jätä osa paprikaviipaleista tai tomaattilohkoista salaatin päälle koristeeksi.) Sekoita marinoituneet herkkusienet salaatin joukkoon kastikkeineen. Tarkista maku. Koristele ja tarjoa. Voit lisätä joukkoon myös rapeaa vihreää salaattia tai levitellä salaatinlehtipalat isolle vadille ja kumota salaatin päälle.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)