Kukka-katkarapupasta

Kukka-katkarapupasta
  • Valmista nopeasti töiden jälkeen.
  • Katkaravut laitetaan ruokaan lopuksi, jotta ne eivät sitkisty.
  • Rapujen makuun sopiva tuorejuusto täydentää ruokaa.
  • Mikäli olet sienien ystävä, voit käyttää tähän ruokaan katkarapujen tilalla sieniä.
noin 4:lle
2rklöljyä tai voita
2-3sipulia
5-8valkosipulinkynttä hienonnettuna
1tlktomaattimurskaa (400 g
½tlmustapippuria
1rkläyriäis- tai kalafondia tai 1 kalaliemikuutio tai 1 tl suolaa
500gkatkarapuja
1basilikaruukku
100gkatkarapu- tai valkosipulituorejuustoa
Lisäksi:
8dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia

Valmistusohje

Laita vesi kiehumaan ja lisää keitettyyn veteen makaronit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsästä makaronista ylimääräinen vesi pois.

Veden kiehuessa aloita kasarin teko: kuullotta sipulisilppua paistinpannulla. Lisää siihen tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehahtaa.

Sekoita joukkoon ravut ja hienoksi hakattu basilika sekä tuorejuusto. Tarjoile välittömästi juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa.

VINKKI: Voit korvata osan katkaravuista sienillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Ihana resepti lapsetkin tykkäsivät.
Ihan hyvää, muttei mitään taivaallista.. kannattaa silti kokeilla!