Tämä resepti valmistuu nopeasti kiireisen arjen keskellä töiden jälkeen.

Katkaravut laitetaan ruokaan lopuksi, jotta ne eivät sitkisty.

Rapujen makuun sopiva tuorejuusto täydentää ruokaa.

Ainekset noin 4:lle annosta

2
rkl
öljyä tai voita
2-3
sipulia
5-8
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g
½
tl
mustapippuria
1
rkl
äyriäis- tai kalafondia tai 1 kalaliemikuutio tai 1 tl suolaa
500
g
katkarapuja
1
basilikaruukku
100
g
katkarapu- tai valkosipulituorejuustoa
Lisäksi:

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan ja lisää keitettyyn veteen makaronit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsästä makaronista ylimääräinen vesi pois.
  2. Veden kiehuessa aloita kasarin teko: kuullotta sipulisilppua paistinpannulla. Lisää siihen tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehahtaa.
  3. Sekoita joukkoon ravut ja hienoksi hakattu basilika sekä tuorejuusto. Tarjoile välittömästi juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa.

VINKKI: Voit korvata osan katkaravuista sienillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.