Kukka-katkarapupasta

Kukka-katkarapupasta

Valmista nopeasti töiden jälkeen. Katkaravut laitetaan ruokaan lopuksi, jotta ne eivät sitkisty. Rapujen makuun sopiva tuorejuusto täydentää ruokaa. Mikäli olet sienien ystävä, voit käyttää tähän ruokaan katkarapujen tilalla sieniä.

noin 4:lle
2rklöljyä tai voita
2-3sipulia
5-8valkosipulinkynttä hienonnettuna
1tlktomaattimurskaa (400 g
½tlmustapippuria
1rkläyriäis- tai kalafondia tai 1 kalaliemikuutio tai 1 tl suolaa
500gkatkarapuja
1basilikaruukku
100gkatkarapu- tai valkosipulituorejuustoa
Lisäksi:
8dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia

Valmistusohje

Laita vesi kiehumaan ja lisää keitettyyn veteen makaronit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsästä makaronista ylimääräinen vesi pois. Veden kiehuessa aloita kasarin teko: kuullotta sipulisilppua paistinpannulla. Lisää siihen tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon ravut ja hienoksi hakattu basilika sekä tuorejuusto. Tarjoile välittömästi juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa.

VINKKI: Voit korvata osan katkaravuista sienillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Ihana resepti lapsetkin tykkäsivät.
Ihan hyvää, muttei mitään taivaallista.. kannattaa silti kokeilla!