Haettu sivustolta 1.12.2023 Kukka-katkarapupasta Kukka-katkarapupasta Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 15 min laktoositon R
Tämä resepti valmistuu nopeasti kiireisen arjen keskellä töiden jälkeen. Katkaravut laitetaan ruokaan lopuksi, jotta ne eivät sitkisty. Rapujen makuun sopiva tuorejuusto täydentää ruokaa. Ainekset noin 4:lle annosta 2 rkl öljyä tai voita 2-3 sipulia 5-8 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 tlk tomaattimurskaa (400 g ½ tl mustapippuria 1 rkl äyriäis- tai kalafondia tai 1 kalaliemikuutio tai 1 tl suolaa 500 g katkarapuja 1 basilikaruukku 100 g katkarapu- tai valkosipulituorejuustoa Lisäksi: 8 dl Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia Ohje Laita vesi kiehumaan ja lisää keitettyyn veteen makaronit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsästä makaronista ylimääräinen vesi pois. Veden kiehuessa aloita kasarin teko: kuullotta sipulisilppua paistinpannulla. Lisää siihen tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon ravut ja hienoksi hakattu basilika sekä tuorejuusto. Tarjoile välittömästi juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa. VINKKI: Voit korvata osan katkaravuista sienillä. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Ohrawokki lohella ja sienillä Kuva Jambalaya Kuva Broileri-Pestopasta Wokit ja kasarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 14.1.2006 - 15:30 Ihana resepti lapsetkin tykkäsivät. Vastaa Anonyymi kirjoitti 22.9.2005 - 14:24 Ihan hyvää, muttei mitään taivaallista.. kannattaa silti kokeilla! Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonyymi kirjoitti 22.9.2005 - 14:24 Ihan hyvää, muttei mitään taivaallista.. kannattaa silti kokeilla! Vastaa