Korvapuustivohvelit maitosuklaatäytteellä

Korvapuustivohvelit
35 min, josta valmisteluaika 25 min
  • Muotina juuri nyt on paistaa monia erilaisia asioita vohveliraudalla, ei vain siis klassisia vohveleita.
  • Kätevää on esimerkiksi paistaa korvapuusteja valmispakasteista vohveliraudalla.
  • Jos haluat vain 1-2 pullaa, on tämä myös energiataloudellinen tapa.
  • Ota pakastimesta pussista 1-2 pullaa sulamaan, kuumenna vohvelirauta ja paista 1-2 pullaa matalina puolikkaina. Paistettu lämmin pulla on nopeasti valmista!
  • Tällä täyteohjeella on alla valmistettu koko pussillinen pullia vohveliraudalla.
8 kpl kaksipäällistä sydänvohvelia
1psMyllyn Paras Korvapuusteja, raakapakaste (8 kpl)
Täyte:
100gmaitosuklaata
4dlmansikoita
200gvaniljarahkaa tai hapankermavalmistetta

Valmistusohje

  1. Levitä jäiset korvapuustit leivinpaperin päälle tai lautaselle sulamaan. Halkaise ne kohmeisina kulmasta kulmaan kahtia. Kun pullat vielä hieman sulavat, painele korvapuustikolmiot sormin sydämen mallisiksi litteiksi pulliksi. Pullia ei tarvitse sen enempää kohottaa.
  2. Kuumenna vohvelirauta, aseta lämpö laitteen keskilämmölle. Sivele raudan paistopinnat sivellintä apuna käyttäen voilla tai margariinilla. Asettele aina yksi pullasydän vohveliraudan yhden sydämen muotoisen paistopinnan kohdalle. Kun rauta on täynnä pullia sulje se. Keskikokoiseen vohvelirautaan menee n. 7 sydäntä. Paista 3-5 minuuttia. Tarkkaile, että rauta ei ole liian kuuma ja etteivät pullat pala.
  3. Laita heti kuumina 2 pullasydäntä päällekkäin asettaen niiden väliin 2 palaa maitosuklaata, suklaa sulaa väliin pehmentäen pullaa. Tarjoile halutessasi vielä lisänä mansikoita ja vaniljarahkaa tai hapankermavalmistetta.

VINKKI: Voit toki paistaa sydämiksi muotoillut korvapuustinpuolikkaat myös uunissa ja täyttää edellä mainituin täyttein. Kokeile kesällä paistaa ohuita pullia grillin jälkilämmöllä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)