Keväinen rahkapiirakka

Myllyn Paras Pyöreä Pullataikina on mainio arjen ja juhlan helpottaja.
Valmiiksi piirasvuoan muotoinen pullataikina on monikäyttöinen ja voit valmistaa siitä vaikkapa kevääseen yhdistetyn rahkapiirakan, helposti.
Nappaa pullataikina kaupan pakastealtaasta.
1 | kpl | Myllyn Paras Pyöreä Pullataikinaa (400 g) |
Täyte: | ||
400 | g | sitruunarahkaa |
3 | kananmunaa | |
¾ | dl | sokeria |
1-2 | tl | vaniljasokeria |
1 | prk | mandariinilohkoja, valutettuna (300/175 g) |
1 | prk | aprikoosinpuolikkaita mehussa, valutettuna (410/230 g) |
Valmistusohje
-
Ota pullataikina sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
-
Voit laittaa vuoan pohjalle ensin leivinpaperia. Laita pyöreä pullataikina pyöreään piirakkavuokaan ja painele tarvittaessa hieman vuoan reunoille.
-
Sekoita sitruunarahka, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja kaada täyte taikinan päälle.
-
Valuta mandariinilohkot ja aprikoosinpuolikkaat. Laita ne haluamaasi muotoon rahkan päälle.
-
Kypsennä 200–225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on hyytynyt.
-
Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Kommentoi reseptiä