Keväinen pastasalaatti ruiskuppeihin

Keväinen pastasalaatti ruiskuppeihin
30 min, josta valmisteluaika 30 min
12 pikkuannosta alkuruokana
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa
tai Pyöreä Piirakkataikina Suolaista
Salaatti:
4dl
tai Pestopastaa
tai Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
300gbroilerisuikaleita
1rklkeltaista currytahnaa
2pientä paprikaa (esim. punainen ja keltainen)
2kevätsipulia varsineen
1nippu vihreää parsaa (450 g)
1ruukku auringonkukanversoja
Kastike:
1dlavokadoöljyä
½dllimettimehua
1rklsokeria
1tlhienonnettua pippurisekoitusta
Koristeeksi:
limettiviipaleita

Valmistusohje

Kauli sulanut taikina ohueksi ja paloittele n. 12 cm kokoisiksi paloiksi. Asettele palat silikoni- tai foliomuffinivuokiin kulmat ylös. Pistele pohjat haarukalla. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa 10 min, kunnes taikina saa kauniin värin. Anna ruiskuppien jäähtyä vuoissaan.

Keitä makaronit ja kuoritut parsapalat ”al dente” pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo nopeasti kylmällä vedellä lävikössä. Paista broilerisuikaleet pannulla, mausta currytahnalla. Suikaloi paprikat ja sipulit. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Kaada kastike salaatin sekaan. Jaa salaatti jäähtyneisiin ruiskuppeihin. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele limettiviipalein.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)