Keväinen Mango-Valkosuklaapiirakka

Keväinen Mango-Valkosuklaapiirakka

Keväinen piirakka syntyy maistuvasta Kauramurotaikinasta ja mango- tai persikkatäytteestä. Turkkilainen paksu jogurtti tuo mukavan raikkauden. Valkosuklaa kruunaa piirakan, mutta halutessa tortun voi tehdä ilman suklaatakin tai käyttää tilalla kookoshiutaleita tai mantelilastuja.

pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
tai Murotaikinaa (400 g)
Täyte:
3dlturkkilaista (paksua) jogurttia
1muna
1tlvaniljasokeria
100gvalkosuklaata rouheena
2tlkmangoa tai persikkaa (250/400g)
mantelilastuja

Valmistusohje

Levitä sulanut murotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Sekoita paksu jogurtti, muna, vaniljasokeri ja kylmänä raastettu tai rouhittu valkosuklaa. Kaada seos piirakkapohjan päälle. Leikkaa mango tai persikka pitkiksi suikaleiksi. Asettele suikaleet kauniisti kehystämään pyöreää muotoa (ruusun terälehtien malliin). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi. Koristele mantelilastuin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)