Keväinen Kanapasta

Keväinen kanapasta

Käytä valmiiksi maustettuja pastoja ruoanvalmistukseen, niin saat lisämakua ruokiin. Valitse Pestopasta, Tomaatti-Chilipasta tai Pippuripasta. Samassa kasarissa syntyy koko ruoka, ei turhaa tiskiä! Pasta pelastaa arjen, juhlapäivänä samaan ruokaan voi osan vedestä korvata viinillä ja lisätä herkkujuustoa.

4:lle
2rklöljyä
n.400gbroilerin fileesuikaleita
2-3cmkevätsipulia varsineen tai purjoa
6dlvettä
1rklmietoa currytahnaa tai 2 tl currya
n.5dlMyllyn Paras Pestopastaa
tai Tomaatti-Chilipastaa
150g(vihreää) parsaa
150gsokeriherneenpalkoja
n.2½dlmausteista ruokakermaa, esim. kolme juustoa tai tomaatti-vuohenjuusto
retiisejä tai minitomaatteja
punamangoldin lehtiä
parmesaanijuustolastuja

Valmistusohje

Paista fileesuikaleet ja viipaloitu sipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja currytahna. Kun neste kiehuu, lisää pastat (1 tai 2 eri pastalajia), kuorittujen parsojen palat, sokeriherneenpalot ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja retiisiviipaleita tai minitomaatteja. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta punamangoldia ja parmesaanijuustolastuja.

VINKKI: Voit lisätä pannuun feta-juustoa lopuksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kuulostaa hyvältä. Täytyy vain kipaista kaupassa sillä ihan noita kaikkia ei kotoa löydy.