Kesäkurpitsa-sinihomejuustokolmiot

Kesäkurpitsa-sinihomejuustokolmiot
32 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä
2-3kplkiinteää pienehköä kesäkurpitsaa
3rkloliiviöljyä
mustapippuria myllystä
3rssinihomejuustoviipaleita (Burger Blue, Castello) (á 150 g / 6 viip)
½ruukkutimjamia

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan.

Vuole pestyt kesäkurpitsat juustohöylällä leveiksi lastuiksi pitkittäin. Kuumenna tilkka öljyä laakeassa pannussa ja notkista kesäkurpitsalastujen rakenne paistamalla ne toiselta puolelta. Mausta pippurilla.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa lehtitaikinalevyt neliöiksi. Siirrä sinihomejuustoviipaleet neliöille ja taittele kesäkurpitsalastut juuston päälle. Riivi timjaminlehdet pinnalle. Leikkaa neliöt kolmioiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille. Paista uunin alatasolla noin 18 minuuttia.

Tarjoa lämpiminä keiton tai salaatin kanssa tai naposteluna virvoitusjuomien tai oluen kanssa.

 

 

VINKKI: Käytä kolmioihin sinihomejuustomurua.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)