Keltaisen Pastan Salaatti

Keltaisen Pastan Salaatti

Keltaiset Myllyn Paras -makaronit, Sydän ja Kukka, valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja vedestä. Hiivaleipävehnäjauho sisältää lähellä jyvän kuorta olevat ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa, kuitupitoisempaa ja kivennäisainepitoisempaa kuin ydinvehnäjauho. Keltainen Sydän Makaroni ja Keltainen Kukka Makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma pasta onkin väriltään kauniin keltaista ja sopii niille, jotka välttelevät tumman väristä pastaa.

Katso video ohjeen alta, kuinka salaattti valmistetaan.

4-6:lle
300gtuoretta vihreää parsaa tai valkoista säilykeparsaa
½dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
½dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
1kevätsipuli varsineen
200gmangoa tai papaijaa kuutioina
200gpieniä mozzarellapalloja
1rooman (side)salaattiruukku
parmesaanilastuja
Kastike:
1dlavokadoöljyä
½dlpapaija- tai mangomehua
½dllimemehua
1tlrosèpippuria
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Kuori parsat perunankuorimaveitsellä ja leikkaa pois kova kantaosa. Kypsennä parsat 3-4 cm:n pätkinä. Kuumenna vettä reilusti (2 l) kiehuvaksi ja mausta suolalla ja sokerilla. Nosta parsat ja molemmat pastat kiehuvaan veteen ja keitä 6 minuuttia. Valuta heti siivilässä nopeasti kylmän veden alla. Tai keitä pelkästään pastat ja käytä säilykeparsaa. Kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille niin, että vuorottelet erivärisiä aineksia. Tai sekoita keskenään parsa-pastaseokseen muut salaatin aineet. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin päälle ja anna maustua hetki. Voit myös laittaa keitetyn pasta-parsaseoksen marinoitumaan kastikkeeseen ennen salattiin sekoitusta.

VINKKI: Tarjoile Myllyn Paras Vierasvara Lihapasteijan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)