Kaurapuuro mikrossa tummalla suklaalla

Kaurapuuro mikrossa tummalla suklaalla

Puuroa syömällä voi saada suklaan himon tyydytettyä terveellisesti. Tee puuro kätevästi mikrossa, mutta muista varata mikropuuroon riittävän iso korkeareunainen kippo. Opettele omalle mikrollesi tarkka aika, jolloin puuro alkaa kiehua, mutta ei kiehu yli. Sekoita sen jälkeen ja laita vielä n. 20 sekuntia lisää, jolloin puuro kypsyy kunnolla (esim. omassa mikrossani tuo aika on 1 min 50 sekuntia + sekoitus + 20 sekuntia 2 dl nesteelle + 1 dl hiutaleita)

1:lle
1dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
tai Pikakaurahiutaleita
tai Neljän Viljan hiutaleita
tai Ruishiutaleita
2-3palaa (laktoositonta) tummaa suklaata
2dl(rasvatonta) maitoa tai maitojuomaa

Valmistusohje

Mittaa isohkoon kippoon hiutaleet, suklaapalat ja maito. Kypsennä mikrouunin täydellä teholla (800 W) n. 1,5 min. Sekoita sen jälkeen hyvin niin, että suklaapalat sulavat puuroon. Jatka kypsennystä 1 minuutti. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Nauti suklaapuuro sellaisenaan tai maidon kanssa.

VINKKI: Voit vielä raastaa suklaata puuron pinnalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)