Kaurahedelmäpuuro

Kaurahedelmäpuuro
1 t 35 min, josta valmisteluaika 5 min
uunivuoallinen
6dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
200gkuivattuja luumun tai sekahedelmien paloja
lmaitoa (tai vettä)
½tlsuolaa
dlsokeria)

Valmistusohje

  1. Mittaa ainekset reilun kokoiseen voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 175-asteessa n. 1½ tuntia tai miedommassa lämmössä pidempään. Anna vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

VINKKI: Kokeile muilla kuivatuilla hedelmäpaloilla, esim. aprikooseilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Mikä määrä aineksia olisi sopiva 12 hengelle kyseistä puuroa?
Riippuen syöjistä, ovatko aikuisia vai lapsia, resepti kannattaa ainakin kaksinkertaistaa 12 syöjää varten. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tosi hyvää namnaminami!
Vaihtelu virkistää.
Heti huomenna kokeiluun.