Kaura-härkäpapurouhepiirakka

Kaura-härkäpapurouhepiirakka
1 t , josta valmisteluaika 20 min
6-8 annosta
Taikina:
1kpl
Täyte:
¾dlMyllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapua
2rklöljyä
n. 400gkasviksia pilkottuna (purjo, fenkoli, kesäkurpitsa, paprika)
3dlkasvislientä
¾tlsuolaa
¾tlkarkeaksi rouhittua mustapippuria
1rkulipstikkaa silputtuna
Pinnalle:
3kananmunaa
150gpehmeää sulatejuustoa
2dlkermaa
10basilikan lehteä

Valmistusohje

  1. Painele sulanut piirakkataikina vuokaan (ø 27, laidan korkeus noin 4 cm).

  2. Kuullota ateriarouhe öljyssä, älä ruskista.

  3. Lisää 2 dl lientä ja hauduta nestettä haihduttaen noin 5 minuuttia.

  4. Lisää kasvispalat, n. 1 dl kasvislientä, suola sekä pippuri ja lipstikka pannuun ja jatka kypsentämistä pari minuuttia.

  5. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan.

  6. Sekoita kananmuna, pehmeä sulatejuusto ja kerma. Valuta seos täytteen päälle. Ripottele basilikanlehdet pinnalle.

  7. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

  8. Jäähdytä vartti ja nauti.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)