Katkaraputaskut

Katkaraputaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
roseepippureita
Täyte:
200gkatkaraputuorejuustoa
50gpurjosipulia
1rkutuoretta tilliä
2tlsitruunapippuria
250gisoja katkarapuja
150gisoja kapriksia

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi roseepippureita. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa taskut jäisinä ilman voitelua. Anna jäähtyä 10 min ennen täyttämistä. Silppua purjo ja yli puolet tillistä hienoksi, sekoita ne ja tuorejuusto keskenään, mausta sitruunapippurilla. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä seosta taskujen pohjille. Levitä päälle valutetut katkaravut ja kaprikset. Taita kansi takaisin päälle. Koristele tillillä.

VINKKI: Voit korvata katkaravut simpukoilla ja saat simpukkataskuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)