Ainekset 10 kpl annosta

munaa
roseepippureita
Täyte:
200
g
katkaraputuorejuustoa
50
g
purjosipulia
1
rku
tuoretta tilliä
2
tl
sitruunapippuria
250
g
isoja katkarapuja
150
g
isoja kapriksia

Ohje

  1. Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi roseepippureita.

  2. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10 min ennen täyttämistä.

  3. Silppua purjo ja yli puolet tillistä hienoksi, sekoita ne ja tuorejuusto keskenään, mausta sitruunapippurilla. Levitä seosta taskujen pohjille. Levitä päälle valutetut katkaravut ja kaprikset. Taita kansi takaisin päälle. Koristele tillillä.

VINKKI: Voit korvata katkaravut simpukoilla ja saat simpukkataskuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.