Katkaraputaskut

Katkaraputaskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
munaa
roseepippureita
Täyte:
200gkatkaraputuorejuustoa
50gpurjosipulia
1rkutuoretta tilliä
2tlsitruunapippuria
250gisoja katkarapuja
150gisoja kapriksia

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi roseepippureita.

Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10 min ennen täyttämistä.

Silppua purjo ja yli puolet tillistä hienoksi, sekoita ne ja tuorejuusto keskenään, mausta sitruunapippurilla. Levitä seosta taskujen pohjille. Levitä päälle valutetut katkaravut ja kaprikset. Taita kansi takaisin päälle. Koristele tillillä.

VINKKI: Voit korvata katkaravut simpukoilla ja saat simpukkataskuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)