Kasvisraastepihvit

Myllyn Paras
2-4:lle
1dlmaitoa, kermaviiliä tai kasvislientä
½dlMyllyn Paras Korppujauhoja
1-2raastettua porkkanaa
2raastettua punajuurta
1rklraastettua sipulia
1muna
½tlsuolaa
mustapippuria
vähän muskottia

Valmistusohje

Sekoita korppujauhot nesteen joukkoon turpoamaan. Raasta
kasvikset hienoksi. Raastetta saa olla yhteensä n. 250 g. Voit valita myös muita
kasviksia kuten kerä- tai kiinankaalia, naurista tai lanttua.

Sekoita muna, raasteet ja mausteet turvonneiden
korppujauhojen joukkoon. Paista pihvejä lettupannussa miedohkolla lämmöllä. Voit
paistaa pihvit myös uunissa n. 225-asteen lämmössä n.15 minuuttia.

Pihvit maistuvat sekä liha- että kalaruokien lisäkkeeksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Kermaviilillä tulee hyvää, ja käytän reilusti sipulijauhetta, valkosipulijauhetta hiukan, ja kesäkurpitsaa. Jos on edellispäiväisiä keitettyjä perunoita, ne sopivat loistavasti raastettuina sekaan.
Millä korvataan MUNA kun ruokailija on vekaani eli ei syö mitään eläintuotetta.?
Kananmunan voi korvata esim. 2rkl soijajauhoja. terv.Kuluttajaneuvonta