Kanahampurilaiset

Kanahampurilaiset
noin 10 kpl
itse leivottuja hampurilaissämpylöitä
Kanapihvit:
1dlMyllyn Paras Korppujauhoja
2dlkermaviiliä
1muna
½kgbroilerin jauhelihaa
Lisäksi taikinaan:
100gpakastesipulikuutioita tai 1 sipuli
1tlsuolaa
½-1tlmustapippuria
1tlcurrya
Tai:
1pssipulikeittoaineksia
+1dlvettä

Valmistusohje

Leivo ensin Hampurilaissämpylät tämän reseptin mukaisesti. Valmista broileripihvit seuraavasti. Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja broilerin jauheliha. Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä. Sekoita tasaiseksi jauhelihamureketaikinaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pihvejä. Kypsennä paistinpannulla tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. VALMISTA KANAHAMPURILAISET: Halkaise sämpylä, laita väliin vihreää salaattia, maustekurkkuviipaleita, hampurilaispihvi ja halutessasi hampurilaiskastiketta tai ketsuppia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)