Ainekset 4:lle annosta

Kalkkunapihvit:
600
g
kalkkunafileepihvejä
suolaa
pippuria
Paistamiseen:
pullomargariinia tai rypsiöljyä
Nopea vihannesriisi:
8
dl
vettä
½
tl
suolaa
1-2
silputtua sipulia
1
kuutioitu porkkana
1
kuutioitu punainen paprika tai paloja erivärisistä paprikoista
vähän parsakaalin nuppuja
1
rkl
rypsiöljyä
½
prk
tuorejuustoa (100 g)

Ohje

  1. Nosta pihvit jääkaapista huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen paistamista.

  2. Valmista vihannesriisi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Lisää riisi, silputtu sipuli ja pieneksi kuutioitu porkkana ja keitä 5-8 minuuttia. Lisää kuutioitu paprika ja parsakaali pieninä nuppuina. Jatka kypsentämistä vielä 5-7 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän vettä.

  3. Paista pihvit keskilämmöllä 4-6 min/puoli.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.