Kalkkunapihvit ja vihannesriisi

Myllyn Paras
4:lle
Kalkkunapihvit:
600gkalkkunafileepihvejä
suolaa
pippuria
Paistamiseen:
pullomargariinia tai rypsiöljyä
Nopea vihannesriisi:
8dlvettä
3dlMyllyn Paras Basmati Riisiä
tai Jasmiini Riisiä
½tlsuolaa
1-2silputtua sipulia
1kuutioitu porkkana
1kuutioitu punainen paprika tai paloja erivärisistä paprikoista
vähän parsakaalin nuppuja
1rklrypsiöljyä
½prktuorejuustoa (100 g)

Valmistusohje

Nosta pihvit jääkaapista huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen
paistamista. Paista ne keskilämmöllä pakkauksen ohjeen mukaan 4-6 min/puoli.
Valmista ensin vihannesriisi kypsymään.

Valmista vihannesriisi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Lisää riisi,
silputtu sipuli ja pieneksi kuutioitu porkkana ja keitä 5-8 minuuttia. Lisää
kuutioitu paprika ja parsakaali pieninä nuppuina. Jatka kypsentämistä vielä 5-7
minuuttia. Lisää tarvittessa vähän vettä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)