Ainekset 2-4:lle annosta

½
kg
kalaa (esim. ahventa, haukea tai lohta)
1
keskikokoinen sipuli
1
valkosipulinkynsi
tl
suolaa
pippuria ja muita mausteita maun mukaan
2
munaa

Ohje

  1. Laita kala, sipulit ja mausteet ruokaprosessoriin (cutteriin) ja hienonna rakeiseksi massaksi. Tai jauha ne lihamyllyllä. Tarkista maku. Anna massan levähtää hetki.

  2. Muotoile massasta noin 2 cm paksuja pihvejä ja kääntele pihvi munassa ja sitten korppujauhossa.

  3. Paista öljyn ja voin kera pannulla ja tarjoile esimerkiksi salaatin, perunoiden tai paistettujen kasvisten kera. Sopii syötäväksi myös hampurilaisten välissä.

Resepti:
Paula Marttinen, Vuorela, Kotikokki-kisa/Parhaat Ruokareseptit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.