Kalapihvit

Myllyn Paras
2-4:lle
1keskikokoinen sipuli
½kgkalaa (esim. ahventa, haukea tai lohta)
1valkosipulinkynsi
2munaa
½dlMyllyn Paras Korppujauhoja
tlsuolaa
pippuria ja muita mausteita maun mukaan

Valmistusohje

Laita kaikki ainekset ruokaprosessoriin (cutteriin) ja hienonna rakeiseksi massaksi. Tai jauha ne lihamyllyllä. Anna massan levähtää hetki.

Muotoile massasta noin 2 cm paksuja pihvejä ja kääntele pihvi munassa ja sitten korppujauhossa.

Paista öljyn ja voin kera pannulla ja tarjoile esimerkiksi salaatin, perunoiden tai paistettujen kasvisten kera. Sopii syötäväksi myös hampurilaisten välissä.

Resepti:
Paula Marttinen, Vuorela, Kotikokki-kisa/Parhaat Ruokareseptit

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Maukkaita, ihan kuin ennen vanhaan äidin tekemät pihvit.
Todella hyvät pihvit ja helppo valmistaa.
Tämä resepti oli erittäin hyvä resepti.
Tämä on erittäin hyvä ja yksinkertainen ohje. Jopa minä onnistuin hyvin. Kiitos!