Kala-katkarapurisotto

Myllyn Paras
4-6:lle
2rklöljyä
1iso sipuli
2-3valkosipulinkynttä
1tlcurrya
½tlinkivääriä
2dlMyllyn Paras Pitkäriisiä
tai Villiriiseosta
7dlvettä + n. 1 dl ananastölkin lientä
1kalaliemikuutio
sitruunapippuria
1rkltilliä
n.½kgkalafileetä
1-2pspakasteherneitä (200-400 g)
1tlkananaspaloja (säilyke)
200-300gkatkarapuja

Valmistusohje

Kuullota sipuli öljyssä, lisää puristetut valkosipulin
kynnet, curry, inkivääri ja riisi. Anna riisin hetki kuullottua ja lisää vesi,
kalaliemikuutio ja loput mausteet.

Anna kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10 min.
Lisää kalapalat ja herneet ja anna niiden vielä kypsyä 10 min. Kun riisi on
kypsää, lisää ananaspalat ja katkaravut ja anna niiden kuumentua, tarkista maku.
Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)