Kahden suklaan piirakka

Myllyn Paras
uunipellillinen
kkpMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
reilu ½ kkp tummaa kaakaojauhetta
4kkpsokeria
4tlleivinjauhetta
4munaa
2kkpmaitoa
225gmargariinia
100gvalkosuklaata
100gtummaa suklaata

Valmistusohje

Kkp = Kahvikuppi

Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon ja
sekoita. Vatkaa munien rakenne rikki ja kaada ne kuivien aineiden joukkoon,
sekoita. Lisää joukkoon maito ja lopuksi sula margariini. Kaada taikina
leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paloittele suklaat sopiviksi kuutioiksi ja ripottele ne taikinan päälle.
Paista 200-asteessa 25-30 min. Tarkista kypsyys.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija: Tiina Kiviniemi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Todella helppo ja nopea tehdä!!! Erittäin hyvää- tosin ei mikään vähäkalorinen kakku ;)
Lisäsin vähän ekstrasuklaata ja muutaman Pätkiksen taikinaan, ja ihan aavistuksen suolaa. Ihan mahtavaa kyllä tuli! Tällainen peukalo-keskellä-kämmentä -leipoja meinasi ensin laittaa kahvikupillisiksi teeman 3dl kupilliset. Ilmeisesti tarkoitus oli kuitenkin käyttää kahvikupillisena ~1,25 dl. Eli vinkkinä vähän vähemmän leiponeille: kannattaa tarkiskaa ne mittayksiköt vaikkapa googlettamalla kuten itse (onneksi) tein :-)