Juustorullat

Juustorullat
noin 30 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa (500 g)
tai Lehtitaikinaa (500 g)
1muna
Mustaleima Emmental -juustoraastetta
3rkloreganoa
3rklbasilikaa
n.1tlsuolaa
unikon- tai seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Sulata taikinalevyt. Mikäli käytät torttutaikinaa, voit kaulia levyjä hieman ohuemmiksi (pidemmiksi) ensin. Voitele levyt munalla. Ripottele pinnalle juustoraastetta, yrttimausteita sekä suolaa. Kierrä levyt rullalle kääretortun tapaan. Nipistä sauma kiinni kostutetuin käsin alaspäin. Leikkaa rullat terävällä veitsellä 5 – 6 palaan ja aseta ne kumolleen uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 10–15 min kierteen paksuudesta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)