Juustoiset kaurakeksit

Myllyn Paras
20-25 kpl
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
½tlleivinjauhetta
½tlsuolaa
100gjuustoraastetta
75gvoita
dl(laktoositonta) kermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää juustoraaste, sula voi ja kerma nopeasti
taikinaan. Laita taikina kylmään kovettumaan. Laita uuni lämpiämään
225-asteeseen. Kaaviloi taikina leivinpaperin päällä ohueksi levyksi, pistele
haarukalla tiheästi ja jaa taikina neliöiksi (n. 5 x 5 cm) taikinapyörällä.

Paista keksit uunin keskitasolla 10-12 min. Keksit irtoavat
toisistaan paistettaessa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Millainen on näiden keksien säilyvyys ja missä ne kannattaisi säilyttää?
Keksit ovat parhaimmillaan uunituoreina, mutta säilyvät jääkaapissa säilytettynä muutaman päivän. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Maku on hyvä ja pitää nälkää yllättävän hyvin. Leivon näitä allergisena ihmisenä mukaani ulkomaanmatkoille. Syön niitä esim. lentokoneessa ja kadullakin tiukan paikan tullen.