Juustoinen Kukkamakaroni Tonnikalapaistos

Juustoinen Kukkamakaroni Tonnikalapaistos

Keltainen Kukka Makaroni on kukanmallinen makaroni, joka valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja vedestä. Hiivaleipävehnäjauho sisältää lähellä jyvän kuorta olevat ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa ja kuitupitoisempaa kuin ydinvehnäjauho. Makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma makaroni onkin väriltään kauniin keltaista. Sopii hyvin tuomaan väriä erilaisiin pastaruokiin. Sopii lisäkkeeksi sellaisenaan salaatteihin, keittoihin, patoihin ja paistoksiin sekä kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.

uunivuoallinen
3dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
15cmpurjosipulia renkaina
(4valkosipulinkynttä)
2tlktonnikalaa vedessä (n. 300 g)
1tlkananaskuutioita (pieni tlk)
100gsinihomejuustomurua
1tlmustapippuria
1tlsitruunapippuria
dlkolmen juuston kermaa
2dlparmesaani- tai Polar-juustoraastetta

Valmistusohje

Keitä pasta "al dente", 5 min. Viipaloi purjosipuli ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään isoon voideltuun uunivuokaan juustoraastetta lukuun ottamatta. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puoli tuntia.

VINKKI:Käyttämällä tonnikalan tilalla katkarapuja, saat sopivaa ruokaa rapujuhliin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)