Juures-Kalakeitto

Myllyn Paras
4:lle
1sipuli
½purjoa
2porkkanaa
½-1palsternakka
dlvettä + 2 rkl kalafondia tai -kuutiota
dl
300gnahatonta, ruodotonta lohta tai kirjolohta tai kirjolohikuutioita
pieni pala selleriä
ripaus suolaa
mauste- ja mustapippuria
hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Kuori ja suikaloi kasvikset. Lisää ne kiehuvaan kalaliemeen
ja keitä hiljalleen 20-30 minuuttia. Leikkaa kala kuutioiksi. Lisää makaroni ja
keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta rouhituilla pippureilla ja tarvittaessa
suolalla.

Kun kypsymisaikaa on jäljellä 3-4 minuuttia, lisää
kalapalat ja hauduta kypsiksi. Kala kypsyy nopeasti, älä keitä hajoavaksi, vaan
anna hautua hiljalleen. Tarkista maku ja lisää keiton joukkoon hienonnettua
tilliä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)