Arjan Lohikeitto

Myllyn Paras
3:lle
40gvoita
40gMyllyn Paras Ruisjauhoja
1llohilientä tai muuta kalalientä
400gperunakuutioita
400ggraavilohikuutioita
1kookas sipuli hienonnettuna
tilliä

Valmistusohje

Sulata voi kattilassa, lisää jauhot voihin ja kiehauta, älä ruskista. Lisää
kalaliemi ja perunakuutiot ja keitä kypsäksi. Lisää lohikuutiot kypsään keittoon
ja kiehauta. Tarkista maku.

Annostele keitto lautasille ja ripottele
raaka hienonnettu sipuli ja tilli annosten päälle. Nauti Myllyn Paras
Ruistaikinasta paistettujen kirjainten kera.

Resepti:
Arja Laitinen, Tampere, Kotikokki-kilpailu/Ruokaresepti

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)